понеделник, 23 април 2012 г.

Съществуване


  От две седмици (може и повече да са) наблюдавам един не до там домен човек. Той се върти в моя район на съществуване. На неопределима възраст е или иначе казано не можеш да определиш възрастта му само по наблюдения. Сбръчкан, брадясал доста миризлив, той съществува.
   Изградил е доста постоянни навици. Сутрин събира бутилки, кашони, желязо и всичко което може да се върне за рециклиране. Така събира пари. По обяд не съм го виждал никога- значи това е момента, в който взима парите от съответните рециклационни действия. Вечерно време рови из боклука за някой друг останал фас, купува вода в бутилка, с която са измили каците от виното (това в магазина се нарича „вино” за левче трите литра). Купува и едно патронче водка за подсилване на „виното”
  Чудите се защо Ви разправям тия простотии, нагледали сте се на такива сцени. Ами елементарно е- навярно си мислите, че живеете в България. Просто исках да Ви отворя очите, че Вие просто съществувате, както и всички ние в тая „Държава”! Така че, ако сте нормален, средно амбициозен, достатъчно умен и знаете някакъв език, просто си купете един еднопосочен билет за някъде извън нашата родина.

Няма коментари:

Публикуване на коментар