четвъртък, 17 май 2012 г.

Искам развод!


 Развода е супер гадно нещо, но понякога е супер наложителен. Сега преди да си помислите, че съм се оженил на 20 и вече искам да се развеждам, ще поясня. Аз искам да се разведа с родителите си.
 Същността на развода е да се раздели, разруши, а бе да се сложи край на едно семейство. Много е лесно по принцип, ако става дума за женени. Когато става дума за семейството, в което си принуден да участваш, а не си създал е невъзможно.
 Истина е, че човек не избира родителите си, но съм твърдо убеден, че трябва да има право да се отказва от тях. В моя случай е лесно, иска се да си намеря работа и да се изнесе (няма да коментирам за човек без никакъв опит в тая скапана държава това начинание дали е лесно). Аз лично имам желание да се изпаря от това семейство от 14 годишна възраст. Уви когато си по-малък си е направо невъзможно, че и незаконно.
  Стига брътвежи! Искам да кажа само на хората от моето поколение- тези, които тепърва ще имат семейства. Мислете преди да създавате деца, те са отговорност за цял живот, а не за първите няколко месеца. Те не са като поредното гадже, което като ви омръзне го сменяте.

1 коментар:

  1. но пък вътре в теб можеш спокойно да се разведеш с всичко, което пожелаеш...

    ОтговорИзтриване